SKG keurmerk sloten

(Stichting Kwaliteit Gevelbouw)

}

spoed service

wij zijn 24/7 beschikbaar

veilig huis

maak het ze niet te makkelijk

06-50641665

noodgeval? bel ons nu

Woning beveiligen in Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen, belangrijk voor uw eigen veiligheid

Over het goed beveiligen van eigen woning, daar denken velen pas echt over na wanneer zij geconfronteerd zijn met een inbraak en hierdoor veel schade hebben opgelopen. Daarnaast dat er waardevolle spullen zijn gestolen en natuurlijk het gevoel van onveiligheid.

Laat dus preventief uw woning beveiligen, voordat dieven ook maar de kans hebben gekregen. Bij UnlockedBV Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen zijn wij gespecialiseerd in het beveiligen van uw woning. Van goedgekeurd SKG hang- en sluitwerk tot het elektronisch beveiligen met een gerenommeerd camerasysteem.

Hoe te handelen na inbraak?

Wanneer u ons benaderd nadat u toch met een inbraak te maken hebt gehad en inbraakschade opgelopen hebt. Zijn wij u van dienst met:

  • 24- uurs service in noodgevallen
  • Inbraakschade opnemen
  • Inbraakschade herstellen
  • Het monteren van goed SKG- gekeurd hang- en sluitwerk
  • Elektronische beveiliging

Ga bij u zelf te rade wat u het liefst allemaal aan uw woning wilt laten doen betreffende de beveiliging hiervan. Na een inbraak moet er wel meteen het een en ander gebeuren om het huis weer veilig te maken. Dat is dus het inbraakherstel met het vervangen van sloten en het repareren van kozijnen. Dieven nemen, gehaaid als ze zijn, de sleutel vaak mee om later nog eens een ongewenst bezoekje aan uw huis te brengen.

Op welke manier woning beveiligen in Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen?

Bij UnlockedBV werken we met heldere offertes en vaste prijzen . We komen bij u langs voor een vrijblijvende offerte, zonder voorrijdkosten, en overleggen met u het een en ander over hang-  en sluitwerk en eventuele elektronische beveiliging. Wij werken snel en flexibel en klantvriendelijkheid staat bij ons op de eerste plaats.

Er is dus de keuze voor SKG-gekeurd hang- en sluitwerk op deuren en  raamkozijnen. Heeft u een schuifpui? Dan  is een degelijk schuifpui slot ook aan te raden. Lang niet elke schuifpui heeft inbraakwerende sloten. De sloten zijn tevens voorzien van het speciale Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Camerabeveiliging in en om de woning

Het bevestigen van goede sloten is dus belangrijk. Daarnaast bieden wij bij UnlockedBV  u de mogelijkheden van het elektronisch beveiligen van uw woning. In overleg kunnen er zowel camera’s binnen in uw woning als ook rondom uw woning geplaatst worden. Ten allen tijde is het mogelijk de beelden te bekijken. Daar hoeft u zelfs niet eens voor thuis te zijn. Wel dient u op internet aangesloten te zijn. Inbrekers gaan er, zodra ze camera’s zien, vandoor want ze willen absoluut niet opgemerkt worden.

Benieuwd naar hoe wij uw woning preventief kunnen beveiligen?

maak het ze niet te makkelijk!

js_loader
Google-Beoordeling
js_loader

Bent u buitengesloten, is er ingebroken of wilt u narigheid voorkomen?

Bel dan direct met Unlocked