SKG keurmerk sloten

(Stichting Kwaliteit Gevelbouw)

}

spoed service

wij zijn 24/7 beschikbaar

veilig huis

maak het ze niet te makkelijk

06-50641665

noodgeval? bel ons nu

Schuifpui slot Almere, Lelystad en Zeewolde, niet meer open te breken

Veel woningen hebben een schuifpui. Meestal aan de achterkant of zijkant van het huis om op die manier heerlijk de tuin in  te lopen. Een schuifpui kan van hout, aluminium of kunststof zijn. Allemaal degelijk materiaal. Maar veel schuifpuien zijn slecht beveiligd.  Voor inbrekers een gemakkelijke kans om binnen te komen en op deze manier de woning ook weer te verlaten.

Een schuifpui kan ver open geduwd worden zodat men gestolen spullen makkelijk meeneemt. Geen geklauter door raampjes et  cetera. Ga dus voor goede beveiliging met een degelijk schuifpui slot.  Woont u in Almere, Lelystad of Zeewolde? Neem dan contact op met UnlockedBV, gespecialiseerd op het gebied van beveiliging van woningen en bedrijven.

Hoe schuifpui beveiligen?

Er zijn diverse manieren om de schuifpui van uw woning te beveiligen. Dit  kan door middel van:

  • Schuifpui veiligheidsbeslag
  • Bijzetsloten
  • Uittilbeveiliging

Onze slotenmaker is zo snel mogelijk ter plaatse om, na een inbraak, het nieuwe schuifpui slot te monteren. Bij noodgevallen is er een 24 uurs service. Een schuifpui die opengebroken is, dient zo gauw mogelijk weer hersteld en goed beveiligd te worden zodat dit niet nog een keer gebeurt. Het idee dat er ongewenste gasten in uw huis zijn geweest, is al vervelend genoeg.

Schuifpui slot bij verschillende soorten schuifpuien in Almere, Lelystad en Zeewolde

Meestal zijn houten schuifpuien voorzien van een hefboomslot. Door middel van de zogenoemde hefboom wordt de deur opgetild door twee sets wielen waarna de deur heen en weer gerold kan worden. Bij veel bestaande puien voldoet de hefboom niet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Een reden is dat de hefboom meestal niet eens op slot gedraaid kan worden. Het deurbeslag is meestal ongekeurd beslag zonder cilinder. Door de deur op te tillen en naar achteren te schuiven, omzeilen inbrekers het slot. Er kan een speciale uittilbeveiliging worden aangebracht.

Naast het veiligheidsbeslag kunt u ervoor kiezen om extra bijzetsloten te laten monteren. Deze zijn er in verschillende soorten en maten. Het beste is om SKG- gekeurde sloten te gebruiken.

Een kunststof schuifpui is meestal al voorzien van goedgekeurd veiligheidsbeslag en een uittilbeveiliging, zo niet, kan dit altijd geplaatst worden. Oudere aluminium schuifpuien zijn zelden voorzien van veiligheidsbeslag en bevatten meestal een klein slotje dat al het werk moet doen.

Heldere offerte bij UnlockedBV

Bij UnlockedBV werken wij met heldere offertes en vaste prijzen.  U komt dus nooit voor onaangename verrassingen te staan. Wij berekenen ook geen voorrijkosten. Wanneer u inbraakschade heeft, bijvoorbeeld aan uw schuifpui, neem dan wat foto’s en stuur die naar ons toe.  Dan kunnen wij met u telefonisch alvast bespreken wat de kosten ongeveer zullen zijn.

Benieuwd naar hoe wij uw woning preventief kunnen beveiligen?

maak het ze niet te makkelijk!

Google-Beoordeling
js_loader
js_loader

Bent u buitengesloten, is er ingebroken of wilt u narigheid voorkomen?

Bel dan direct met Unlocked