SKG keurmerk sloten

(Stichting Kwaliteit Gevelbouw)

}

spoed service

wij zijn 24/7 beschikbaar

veilig huis

maak het ze niet te makkelijk

06-50641665

noodgeval? bel ons nu

Slot vervangen Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, voor eigen veiligheid

In heel het land wordt helaas met regelmaat ingebroken. Een vervelende situatie voor degenen die het aangaat. Dan zal een slot vervangen moeten worden of wellicht meerdere sloten . Ook in Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen wordt regelmatig ingebroken. UnlockedBV, gespecialiseerd in het vervangen van sloten, wordt dan gebeld om de situatie te verhelpen. De deur wil in dit geval niet meer op slot en  dat klusje moet dus snel geklaard worden. In noodgevallen bieden wij 24 uur per dag hulp. Onze slotenmaker, specialist op o.a. het gebied van oude sloten vervangen door goed hang- en sluitwerk, is snel ter plaatse.

Diensten van UnlockedBV

UnlockedBV biedt degelijk en inbraakwerend hang- en sluitwerk aan en bespreekt met u alle mogelijkheden om de veiligheid van uw huis of onderneming te verbeteren. Wat wij met u doornemen is:

  • Mogelijkheden monteren van hang- en sluitwerk (met SKG- keurmerk)
  • Heldere offerte
  • Vaste prijzen
  • Geen voorrijkosten
  • 24- uurs service in noodgevallen

Het is mogelijk om wat foto’s te maken van de inbraakschade. Dan kunnen wij alvast een inschatting maken van de kosten en dit telefonisch met u bespreken. Dat scheelt alweer tijd. Wij verlenen al jaren onze diensten aan bouwbedrijven, woningbouwverenigingen en vastgoedbeheerders. Specialisten op het gebied van allerhande sloten dus.

Slot vervangen en elektronische beveiliging in Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen

Wanneer het kapotte slot of meerdere sloten vervangen zijn, zult u zich al een stuk veiliger en prettiger voelen in uw eigen huis. En wetende dat uw winkel of bedrijf inbraakwerende sloten bevat,  geeft een rustiger gevoel. Het is mogelijk om het geheel nog optimaler te beveiligen.

Met een goed elektronisch systeem met camerabeveiliging  krijgen insluipers geen kans meer om binnen te dringen.  Als ze camera’s zien, schrikken ze omdat ze niet te kijk willen staan. U kunt de beelden ten allen tijde opnemen en terugzien. Wel dient u op internet aangesloten te zijn. Wij informeren u hier graag over.

Buitensluiting of oud slot

Een slot vervangen kan natuurlijk altijd. Wel of geen inbraaksporen. U bent misschien buitengesloten omdat u de sleutel of nog binnen hebt liggen. Dit is mogelijk als u de deur achter u in het slot hebt getrokken en u kunt het huis niet meer in. Of u bent uw sleutel kwijtgeraakt. Dan is Unlocked heel snel ter plaatse om het ongemak te verhelpen. U overweegt misschien om oude , gedateerde sloten, te vervangen door nieuwe. Dat is een hele goede optie want veiligheid staat immers voorop.

Benieuwd naar hoe wij uw woning preventief kunnen beveiligen?

maak het ze niet te makkelijk!

js_loader
Google-Beoordeling
js_loader

Bent u buitengesloten, is er ingebroken of wilt u narigheid voorkomen?

Bel dan direct met Unlocked