SKG keurmerk sloten

(Stichting Kwaliteit Gevelbouw)

}

spoed service

wij zijn 24/7 beschikbaar

veilig huis

maak het ze niet te makkelijk

06-50641665

noodgeval? bel ons nu

Meerpuntssluiting plaatsen in Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, veilig idee

Een woning, winkel of bedrijf moet beveiligd zijn met goed inbraakwerkende sloten. Wanneer dit niet het geval is, helpt u insluipers eigenlijk een handje om snel binnen te komen. De aangerichte schade is vaak enorm omdat insluipers vaak met grof geweld te werk gaan. U blijft achter met een vervelend gevoel. Deze ongemakken zijn te voorkomen met het plaatsen van een meerpuntssluiting op uw voor- en/of achterdeur. UnlockedBV Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen heeft goede slotenmakers om deze klus professioneel voor u te klaren. Het is namelijk niet eenvoudig om dit zelf te doen. Specialisme is vereist.

Diensten Unlocked voor veiligheid tegen inbraak

Veilig en prettig wonen staat voorop. Bij UnlockedBV willen wij u van dienst zijn met:

  • Degelijk hang- en sluitwerk
  • Het plaatsen van meerpuntssluitingen
  • Alle sloten SKG-keurmerk
  • Vaste prijzen
  • Heldere offertes
  • Elektronische beveiliging

Het is mogelijk om foto’s te maken van de  inbraakschade en wat er allemaal vervangen moet worden. Dit om alvast een beeld te krijgen wat er precies moet gebeuren. In noodgevallen bieden wij 24- uurs service. Of hebt u niet met inbraak te maken gehad maar wel gedateerde sloten, vraag een offerte aan bij UnlockedBV.

Meerpuntssluiting plaatsen, welk soort?

Een meerpuntssluiting bedient u met slechts één sleutel. Dit wil zeggen dat alle sluitpunten tegelijkertijd met één sleutel worden bediend. Het slot is uitgerust met drie tot vijf sluitpunten, verdeeld over de lengte van de deur. Het is daarnaast uitgerust met zogenoemde haakschoten en veiligheidsbeslag om inbraak zeer moeilijk tot onmogelijk te maken. Het bedieningsgemak is groot en de meerpuntssluiting is voorzien van het speciale SKG-keurmerk. Het is mooi dat een deur in dit geval niet ontsierd wordt door extra beslag en losse bijzetsloten. Er is een keuze in een krukbediend slot of een sleutelbediend slot. Bij een krukbediend slot gaan bij het omhoogduwen van de deurkruk de nachtschoten uit waarna de kruk, en dus ook het slot, met een draai van de sleutel kan worden geblokkeerd. Het slot wordt dus deels met de kruk en deels met de sleutel bediend. Een sleutelbediend slot gebruikt u alleen met de sleutel zoals  u dit  kent van gewone sloten. Bekijk eerst wat de beste keuze is voor uw woning, winkel of bedrijf.

Nog meer veiligheid? Elektronische beveiliging in Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen

Met goed hang- en sluitwerk en meerpuntssluitingen, hebt u uw huis en/of bedrijf goed beveiligd. Om tot een optimale beveiliging te komen, is het de overweging waard om elektronische beveiliging aan te schaffen. Met een camerasysteem registreert u alle ongewenste bezoekjes. Het is wel noodzakelijk dat u toegang tot internet hebt.

Benieuwd naar hoe wij uw woning preventief kunnen beveiligen?

maak het ze niet te makkelijk!

Google-Beoordeling
js_loader
js_loader

Bent u buitengesloten, is er ingebroken of wilt u narigheid voorkomen?

Bel dan direct met Unlocked