SKG keurmerk sloten

(Stichting Kwaliteit Gevelbouw)

}

spoed service

wij zijn 24/7 beschikbaar

veilig huis

maak het ze niet te makkelijk

06-50641665

noodgeval? bel ons nu

Meerpuntssluiting plaatsen Almere, Leystad, Zeewolde, gegarandeerd goed slot

Wilt u graag dat uw woning, winkel of bedrijf goed beveiligd is tegen inbraak? Dan is een meerpuntssluiting op uw voor- en/of achterdeur een goede investering. De slotenmaker van UnlockedBV in Almere, Lelystad of Zeewolde  helpt u graag met plaatsen hiervan. Tegen inbraak is de meerpuntssluiting ideaal. Een inbreker moet wel heel erg zijn best doen om dit slot nog te kunnen forceren. Inbreken moet snel gaan en dat is bij dit soort sloten niet aan de orde. Het geeft u zelf een veilig gevoel om te weten dat u goede inbraakwerende sloten hebt laten plaatsen.

Voordeel van meerpuntssluiting

De meerpuntssluiting is een extra veilige en tevens praktische versie van het zogenoemde cilindersteekslot, mits de meerpuntssluiting SKG-gekeurd is. Het speciale slot kent:

  • Minstens drie tot vijf sluitpunten
  • Sluitpunten verdeeld over de lengte van de deur
  • Uitgerust met haakschoten
  • Bedieningsgemak
  • Veiligheidsbeslag

De haakschoten maken het heel moeilijk, zo niet onmogelijk om een deur open te breken. Het voordeel van een meerpuntssluiting is dat alle sluitpunten tegelijkertijd met één sleutel worden bediend. De deur wordt niet ontsierd met extra beslag, zoals in het geval van het plaatsen van losse bijzetsloten. Het veiligheidsbeslag zorgt ervoor dat de meerpuntssluitting helemaal veilig en SKG-gekeurd is.

Meerpuntssluiting en inbraakwerend hang- en sluitwerk in Almere, Lelystad of Zeewolde

Bent u slachtoffer van in inbraak en moeten geforceerde sloten zo spoedig mogelijk worden vervangen? Dat kan bij UnlockedBV. Wij kunnen u in geval van nood zelfs 24 uur per dag van dienst zijn. Kies dan direct voor inbraakwerend hang- en sluitwerk op de raamkozijnen met op de deuren de meerpuntssluiting om dit soort vervelende situaties in de toekomst te voorkomen. Voel u veilig in uw eigen huis en aangaande uw winkel of bedrijf. Wanneer u een oudere woning heeft met oudere sloten, kunnen deze ten allen tijde vervangen worden. Wij werken met vaste prijzen en heldere offertes en wij berekenen geen voorrijkosten. Bij UnlockedBV verlenen we naast particulieren tevens diensten aan woningbouwverenigingen, vastgoedbeheerders en bouwbedrijven.

Sleutelbediend of krukbediend slot

Er zijn sleutelbediende of krukbediende meerpuntssluitingen te verkrijgen. Bij een sleutelbediend slot wordt het slot helemaal met  de sleutel bediend, zoals bijna in alle gevallen net als met gewone sloten. Krukbediend wil zeggen dat het slot deels met de kruk en deels met de sleutel bediend wordt. Door het omhoogduwen van de deurkruk, gaan de nachtschoten uit, waarna de kruk, en daarmee dus tevens het slot, met een draai van de sleutel kan worden geblokkeerd. Wij adviseren graag wat voor uw woning of bedrijf de beste optie is.

Benieuwd naar hoe wij uw woning preventief kunnen beveiligen?

maak het ze niet te makkelijk!

js_loader
Google-Beoordeling
js_loader

Bent u buitengesloten, is er ingebroken of wilt u narigheid voorkomen?

Bel dan direct met Unlocked