SKG keurmerk sloten

(Stichting Kwaliteit Gevelbouw)

}

spoed service

wij zijn 24/7 beschikbaar

veilig huis

maak het ze niet te makkelijk

06-50641665

noodgeval? bel ons nu

Slot vervangen in Almere, Lelystad of Zeewolde, een klus die snel is geklaard

Een slot vervangen is in de meeste gevallen aan de orde wanneer er bij u thuis of op de zaak in Almere, Lelystad of Zeewolde ingebroken is. Inbrekers gaan vaak met grof geweld te werk waardoor sloten en kozijnen geforceerd worden. Zij nemen de sleutel vaak mee zodat ze later nog eens een ongewenst bezoekje kunnen brengen aan uw woning of bedrijf. Dit wilt u natuurlijk graag voorkomen. Woont u in Almere, Lelystad of Zeewolde, laat dan uw slot vervangen door UnlockedBV. Onze slotenmaker is gespecialiseerd in het vervangen van sloten door het monteren van inbraakwerend hang- en sluitwerk.

Keurmerk hang- en sluitwerk

Goed hang- en sluitwerk is voorzien van een SKG-keurmerk oftewel Stichting Kwaliteit en Gevelbouw. Een onafhankelijke stichting die het hang- en sluitwerk test op:

  • duurzaamheid,
  • veiligheid
  • kwaliteiten sterkte

De sterren 1, 2 en 3 geven de mate van inbraakwerendheid aan. Er zijn speciale cilindersloten waarmee insluipers het heel moeilijk zo niet onmogelijk krijgen om nog binnen te dringen. In dit geval gaan ze graag een huisje verder. Het moet immers allemaal snel gaan, binnen een paar minuten, anders is men bang om betrapt te worden. Naast het SKG- keurmerk bevatten goede sloten tevens een speciaal politiekeurmerk Veilig Wonen.

Sloten vervangen door buitensluiting of slijtage in Almere, Lelystad of Zeewolde

U hoeft natuurlijk niet met inbraak te maken hebben gehad om een slot of meerdere sloten te laten vervangen. Misschien woont u in een wat oudere woning en zijn de sloten gedateerd of versleten. Ook dan kunt u een beroep doen op UnlockedBV. Of u heeft uw sleutel verloren en moeten er in dat geval nieuwe sloten komen. Wij bieden zelfs 24-uurs service in noodgevallen, bijvoorbeeld bij buitensluitingen. Tevens zijn wij  gespecialiseerd in inbraakpreventie door middel van: sloten vervangen, het aanbieden van degelijk hang- en sluitwerk, we werken vakkundig en snel.

We bieden heldere offertes, vaste prijzen en rekenen geen voorrijkosten. Op die manier weet u precies waar u aan toe bent. UnlockedBV  verleent tevens diensten aan vastgoedbeheerders, woningbouwverenigingen en bouwbedrijven.

Naast nieuw slot, elektronische beveiliging

Inbrekers willen snel te werk gaan en niet gezien worden. Maar met elektronische beveiliging van UnlockedBV, naast goed hang- en sluitwerk, voelt u zich helemaal veilig in uw eigen huis  of betreffende uw winkel of bedrijf. Met het installeren van goede camera’s die elke moment kunnen registreren, waar u zich ook bevindt, krijgen dieven geen kans meer. Voorwaarde hiervan is dat u met internet verbonden bent. Wij informeren u hier graag over.

Benieuwd naar hoe wij uw woning preventief kunnen beveiligen?

maak het ze niet te makkelijk!

js_loader
Google-Beoordeling
js_loader

Bent u buitengesloten, is er ingebroken of wilt u narigheid voorkomen?

Bel dan direct met Unlocked