SKG keurmerk sloten

(Stichting Kwaliteit Gevelbouw)

}

spoed service

wij zijn 24/7 beschikbaar

veilig huis

maak het ze niet te makkelijk

06-50641665

noodgeval? bel ons nu

Schuifpui slot Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen, ga voor topkwaliteit

Waarom een goedgekeurd schuifpui slot? Inbraak in uw huis is een vervelend probleem. Er zijn ongewenste gasten binnen geweest wat uw gevoel van veiligheid aantast en wellicht is er veel inbraakschade. Als er nergens een raampje openstaat, forceren zij met geweld deuren en raamkozijnen. Maar ook schuifpuien zijn vaak het doelwit omdat deze veelal slecht beveiligd zijn. Vooral oudere schuifpuien van hout of aluminium moeten het ontgelden. Een schuifpui bevindt zich altijd achter het huis, of soms aan de zijkant, dus insluipers kunnen vaak ongestoord te werk gaan. Heeft u  een slecht slot op uw schuifpui of hebt u te maken gehad met inbraak, neem contact op met UnlockedBV slotenmaker in Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen en omstreken.

Diensten van UnlockedBV voor veiligheid van uw woning of bedrijf

UnlockedBV is gespecialiseerd in het beveiligen van woningen door middel van:

  • Degelijk hang- en sluitwerk voor ramen en deuren
  • Schuifpui sloten
  • Inbraakschade herstel
  • Elektronische beveiliging

Naast particulieren verlenen wij tevens diensten aan woningbouwverenigingen, bouwbedrijven en vastgoedbeheerders. Wij zijn dus gespecialiseerd op het gebied van allerhande sloten.

Kan uw schuifpui niet meer op slot na een inbraak? Dan zijn wij zo snel mogelijk bij u om dit euvel te verhelpen met  een goedgekeurd schuifpui slot. We berekenen geen voorrijkosten en we maken voor u een heldere offerte. We hanteren vaste prijzen zodat u weet waar u aan toe bent.

Schuifpui beveiligen in Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen

Een schuifpui bestaat uit hout, kunststof of aluminium en kan op verschillende manieren beveiligd worden. Het is alom bekend dat een houten schuifpui en verouderde aluminium schuifpui vaak geen goedgekeurd veiligheidsbeslag bevat met een speciaal Politie Keurmerk Veilig Wonen. Kunststof puien zijn nieuwer en hebben dat in de meeste gevallen allemaal wel. Houten schuifpuien zijn meestal voorzien van een zogenoemd hefboom slot. Door middel van de hefboom wordt de deur opgetild door twee sets wielen, waarna de deur heen en weer gerold kan worden. De hefboom kan vaak niet eens op slot gedraaid worden.

Het deurbeslag is meestal niet goedgekeurd beslag zonder cilinder. Dit voldoet dus niet altijd aan de veiligheidseisen. Er kan tevens een uittilbeveiliging worden aangebracht omdat inbrekers veelal het slot omzeilen door de deur op te tillen en naar achteren te schuiven. Goede SKG- gekeurde bijzetsloten is ook een goede optie naast het al bestaande veiligheidsbeslag. Verouderde aluminium schuifpuien zijn zelden of nooit voorzien van goedgekeurd veiligheidsbeslag in tegenstelling tot kunststof puien die veel nieuwer zijn.

Elektronische beveiliging

Is uw huis inmiddels goed beveiligd door middel van degelijk SKG-gekeurd hang- en sluitwerk voor deuren en ramen met daarnaast een nieuw inbraakwerend schuifpui slot, denk dan eventueel eens na over elektronische beveiliging met een uitmuntend camerasysteem.

Benieuwd naar hoe wij uw woning preventief kunnen beveiligen?

maak het ze niet te makkelijk!

Google-Beoordeling
js_loader
js_loader

Bent u buitengesloten, is er ingebroken of wilt u narigheid voorkomen?

Bel dan direct met Unlocked