SKG keurmerk sloten

(Stichting Kwaliteit Gevelbouw)

}

spoed service

wij zijn 24/7 beschikbaar

veilig huis

maak het ze niet te makkelijk

06-50641665

noodgeval? bel ons nu

Buitengesloten Almere, Lelystad en Zeewolde, de slotenmaker is snel ter plaatse

Buitengesloten, het kan iedereen heel gemakkelijk overkomen, u dus ook. U trekt de deur achter u in het  slot en de sleutel ligt nog binnen. Of u bent de sleutel kwijtgeraakt en u kunt daardoor niet meer in uw huis komen. Buitengesloten dus. Dit is erg vervelend, zeker wanneer het koud en regenachtig is en u geen reservesleutel op een ander plek, bijvoorbeeld bij familie of kennissen, heeft liggen. Bent u woonachtig in Almere, Lelystad of Zeewolde? Doe dan een beroep op UnlockedBV . Onze slotenmaker komt zo snel mogelijk om dit ongemak te verhelpen.

Bij buitensluiting een snelle service

Bij UnlockedBV zijn wij wat buitensluitingen betreft gespecialiseerd in:

  • Direct hulp als u buitengesloten bent
  • 24- uurs service, 7 dagen per week, in noodgevallen
  • Openen van deuren en sloten met speciale apparatuur
  • Indien nodig, monteren van nieuw , goedgekeurd hang- en sluitwerk
  • Technische kennis van sloten en cilinders

Misschien stond er toevallig een raampje open waar u doorheen  kon en is alles al opgelost. Zo niet, dan komen wij er zo snel mogelijk aan!. We staan immers bekend om onze flexibiliteit en goede service en willen dus niemand onnodig lang in de kou laten staan.

Uw sloten worden met speciale technische apparatuur geopend zonder dat dit schade oplevert. Probeer dus niet zelf het slot open te ‘pulken’ met een ijzerdraadje of ander voorwerp. Dat zal niet lukken en u beschadigt dan uw slot. Sommige mensen bellen in dit geval de politie maar die kunnen hierbij helaas niet helpen. Ook zij zullen een slotenmaker adviseren.

Nieuwe sloten

Mocht u besluiten graag nieuw hang- en sluitwerk te laten monteren op deuren en ramen van uw huis of misschien bij uw winkel of bedrijf, ook dan bieden wij graag onze hulp. Veel, vooral oudere woningen, zijn voorzien van gedateerde sloten die niet inbraakwerend zijn en niet voorzien zijn van een speciaal keurmerk voor sloten en het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Tegenwoordig is dit eigenlijk wel een vereiste vanwege de vele woninginbraken. De zogenoemde SKG sloten zijn goedgekeurde veiligheidssloten. SKG staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw.

Heldere offertes bij UnlockedBV Almere, Lelystad en Zeewolde

Nieuw hang- en sluitwerk kan tevens een keuze zijn na een inbraak. U wilt immers graag veilig wonen in uw eigen huis? Geconfronteerd worden met inbraak erg vervelend. Er is inbreuk gepleegd  op uw privacy, er zijn eigendommen gestolen en er is de nodige inbraakschade. Voorkom dit dus door goedgekeurde SKG veiligheidssloten. Wij zijn er voor inbraakpreventie van uw woning of bedrijf, nemen inbraakschade op en herstellen dit weer. Vraag een heldere, vrijblijvende offerte aan, wij berekenen geen voorrijkosten ook niet als u buitengesloten bent!

Benieuwd naar hoe wij uw woning preventief kunnen beveiligen?

maak het ze niet te makkelijk!

Google-Beoordeling
js_loader
js_loader

Bent u buitengesloten, is er ingebroken of wilt u narigheid voorkomen?

Bel dan direct met Unlocked