SKG keurmerk sloten

(Stichting Kwaliteit Gevelbouw)

}

spoed service

wij zijn 24/7 beschikbaar

veilig huis

maak het ze niet te makkelijk

06-50641665

noodgeval? bel ons nu

SKG slot Almere, Lelystad en Zeewolde, kies voor een inbraakwerend slot

Inbraken worden overal regelmatig gepleegd, zo ook  in Almere, Lelystad en Zeewolde. Om te voorkomen dat insluipers in uw woning, winkel of bedrijf binnendringen, zijn SKG sloten onontkoombaar. SKG staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw. Bij UnlockedBV bent u aan het juiste adres voor het laten monteren van een goed SKG slot of meerdere sloten. Heeft u al eens met inbraak te maken gehad maar uw woning of bedrijf is toch  niet voorzien van deze sloten, dan is dat alsnog altijd mogelijk. Ook wanneer u bijvoorbeeld al een wat oudere woning hebt met gedateerde sloten die niet meer voldoen aan de inbraakwerende eisen. Wij zijn specialist in braakpreventie.

Wat biedt een speciaal SKG slot?

Een SKG slot is niet voor niets een goedgekeurd, inbraakwerend slot dat tevens het politiekeurmerk Veilig Wonen draagt. Een SKG slot werkt met een sterren ‘keur’:

  • 1 ster: veilig
  • 2 sterren: extra veilig
  • 3 sterren: hoogste veiligheidsklasse

Het SKG slot geeft dus de garantie van duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid. De Stichting Kwaliteit Gevelbouw is een onafhankelijke certificatie instelling in de bouwnijverheid dat de kwaliteit bewaakt in het productieproces en de producten. Het SKG logo staat onuitwisbaar op het betreffende slot zodat u kunt zien dat het daadwerkelijk om dit type slot gaat. Een paar minuten extra inbraakvertraging voor insluipers zorgt er voor dat zij het opgeven en uw woning, winkel of bedrijf overslaan.

Diensten UnlockedBV

Wij gaan voor veiligheid voor uw woning, winkel of bedrijf en bij ons kunt u terecht voor inbraakwerend SKG hang- en sluitwerk. Heeft u net een inbraak bij uzelf ontdekt? Dan zijn wij snel ter plaatse om de inbraakschade te taxeren en daarna te herstellen en tevens nieuwe SKG sloten te plaatsen. In noodgevallen is onze slotenmaker 24 uur per dag beschikbaar om sloten zo spoedig mogelijk te vervangen zodat u alles weer goed kunt afsluiten.

Laat ons een vrijblijvende offerte voor u opstellen zodat uw weet wat de mogelijkheden zijn.  Wij berekenen geen voorrijkosten en we werken met heldere offertes  en vaste prijzen zodat u weet waar u aan toe bent en niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Met goedgekeurde SKG sloten voelt u zich weer veilig thuis.

Veiligheid voor particulieren en bedrijven in Almere, Lelystad en Zeewolde

Bouwverenigingen, vastgoedbeheerders en woningbouwverenigingen doen , naast particulieren, dikwijls een beroep op ons. Bij UnlockedBV zijn we dus gespecialiseerd in gerenommeerd hang- en sluitwerk en alles wat daarbij komt kijken. Naast het SKG  hang- en sluitwerk raden wij tevens een goed elektronisch systeem met camerabeveiliging aan.

Benieuwd naar hoe wij uw woning preventief kunnen beveiligen?

maak het ze niet te makkelijk!

Google-Beoordeling
js_loader
js_loader

Bent u buitengesloten, is er ingebroken of wilt u narigheid voorkomen?

Bel dan direct met Unlocked