SKG keurmerk sloten

(Stichting Kwaliteit Gevelbouw)

}

spoed service

wij zijn 24/7 beschikbaar

veilig huis

maak het ze niet te makkelijk

06-50641665

noodgeval? bel ons nu

SKG slot Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen, geef inbrekers geen kans

Waarom een SKG slot? Inbraak, dat is een heel vervelende ervaring. Het idee dat er ongewenste gasten in uw huis zijn geweest. Daarnaast zijn er wellicht waardevolle spullen gestolen. Daarna moet de inbraakschade zo snel mogelijk worden hersteld. Woont u in Dronten, Swifterbant of Biddinginghuizen? Neem contact op met UnlockedBV. In noodgevallen bieden wij  24- uurs service en monteren nieuw SKG sloten of hang- en sluitwerk. Zorg dan voor goede veiligheidssloten (met het SKG keurmerk). Dit betekent Stichting Kwaliteit Gevelbouw. De keuze bestaat uit 1 ster, 2 sterren of 3 sterren hang- en sluitwerk. Ook als u geen inbraak gehad heeft maar wel graag nieuwe sloten wilt ter voorkoming, staan wij voor u klaar.

Certificaat Beveiligde Woning

Heeft u hang- en sluitwerk zonder keurmerk, dan betekent dit niet dat deur of raam niet veilig kan zijn. Misschien zijn er bepaalde aanpassingen gedaan waardoor de inbraakwerendheid van slot of sloten is verbeterd. Maar wilt u in aanmerking komen voor het zogenoemde Certificaat Beveiligde Woning, dan is het SKG keurmerk een vereiste.

Bij de toekenning van de sterren gaat men uit van de tijd dat een inbreker nodig heeft om het slot, beslag, cilinder etc. te forceren. Enkele voordelen van SKG keurmerk sloten:

  • Topkwaliteit
  • Ruim assortiment
  • Snel geleverd
  • Scherp geprijsd

De kwaliteit van  producten van het SKG keurmerk wordt bewaakt door middel van steekproeven.

Kwaliteit van de diverse sterren SKG sloten

Een SKG slot met 1 ster moeten worden toegepast in combinatie met tenminste één gelijkwaardig of sterker goedgekeurd product. Daarmee zal het eventuele binnendringen van insluipers zeker met  drie minuten vertraagd worden. Sloten met 2 sterren kunnen zelfstandig worden toegepast waarmee er eveneens een vertraging van drie minuten of meer is.

Sloten met 3 sterren zijn extra inbraakwerend. Ze worden zelfstandig toegepast en vertragen een inbraak met minstens vijf minuten. Drie tot vijf minuten lijkt misschien snel maar een inbreker wil à la minuut naar binnen kunnen. Het risico om betrapt te worden is immers het grootst bij het openbreken van een raam of een deur. Dit sterrensysteem geldt voor ramen en deuren van normale sterkte.

Diensten inbraakpreventie UnlockedBV in Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen

Bij UnlockedBV verlenen wij vakwerk aangaande inbraakpreventie van uw woning, bedrijf of winkel. Wij werken met heldere offertes en vaste prijzen en berekenen geen voorrijkosten. We werken flexibel & snel en klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze werkervaring ligt onder meer in onze diensten voor woningbouwverenigingen, vastgoedbeheerders en bouwbedrijven. Denk eventueel ook eens na over het extra beveiligen van uw woning of onderneming met elektronische beveiliging door middel van camerabewaking.

Benieuwd naar hoe wij uw woning preventief kunnen beveiligen?

maak het ze niet te makkelijk!

Google-Beoordeling
js_loader
js_loader

Bent u buitengesloten, is er ingebroken of wilt u narigheid voorkomen?

Bel dan direct met Unlocked