SKG keurmerk sloten

(Stichting Kwaliteit Gevelbouw)

}

spoed service

wij zijn 24/7 beschikbaar

veilig huis

maak het ze niet te makkelijk

06-50641665

noodgeval? bel ons nu

Woning beveiligen Almere, Lelystad en Zeewolde, zorg voor goede sloten!

Onmisbaar voor uw woning of bedrijf is toch wel goedgekeurd SKG  hang- en sluitwerk. Maar naast hang- en sluitwerk zijn elektronische beveiligingssystemen steeds meer gangbaar. Voor zowel woningen als winkels of bedrijven. Bij bedrijven is het al wat langer gebruikelijk maar u wilt tevens uw eigen woning beveiligen om u prettig en veilig thuis te voelen. Uw huis beveiligen in Almere, Lelystad of Zeewolde?  Bij UnlockedBV bent u hiervoor aan het juiste adres.  Alles aangaande beveiliging is bij ons vakwerk.

Woning beveiligen met elektronische beveiliging

Wij verlenen onze diensten aan zowel bedrijven als particulieren.  Voor inbraakpreventie, inbraakschades en camerabeveiliging staan wij  bij UnlockedBV voor u klaar. Waarom  camerabeveiliging:

  • Veilig voelen in uw eigen huis
  • Inbrekers rondom en in uw woning traceren , ook al bent u niet thuis
  • Uitstekende camerasystemen en mogelijkheden

Er zijn diverse camerasystemen in omloop waaruit u uw keuze kunt maken. Via aansluiting op de computer of externe  harde schijf/SD kaart, kunt u de opgenomen beelden ieder moment bekijken. Voorwaarde is wel , dat u op internet aangesloten bent. Er zijn zowel camera’s voor binnen als voor buiten beschikbaar.

Goed hang- en sluitwerk in Almere, Lelystad en Zeewolde

Elektronische beveiliging is een goede beveiligingsoptie. Het ligt helemaal aan u zelf of u dit wilt toepassen. UnlockedBV, is tevens het bedrijf voor gerenommeerd hang- en sluitwerk. Onze slotenmaker is  in noodgevallen, bijvoorbeeld na een inbraak met de nodige schade, 24 uur per dag inzetbaar om sloten te vervangen en inbraakschade te herstellen. Ook wanneer u buitengesloten bent doordat u de sleutel kwijt bent geraakt, is hij snel ter plaatse. Na een inbraak het hang- en sluitwerk vervangen is puur noodzakelijk maar oud en gedateerd hang- en sluitwerk kunt u tevens ten allen tijde laten vervangen.  U voelt u daarna zeker veiliger in uw eigen huis. Wie wil dit nu niet?

Veel diensten UnlockedBV

UnlockedBV verleent al jaren diensten aan woningbouwverenigingen, vastgoedbeheerders en de woningbouw. Daarnaast komen we dus veel bij particulieren voor ons vakwerk aangaande de woning beveiliging. Wij zijn specialist in goed hang- en sluitwerk en elektronische beveiliging. Dit is dus een goede inbraakpreventie. Wij nemen ook inbraakschade op om dit vervolgens te herstellen. Bij UnlockedBV zijn heldere offertes en vaste prijzen gebruikelijk. Dit om duidelijkheid te scheppen en onaangename verrassingen te voorkomen. Wij berekenen geen voorrijdkosten wanneer we bij u komen voor een vrijblijvende offerte.  Wij werken altijd volgens afspraak en we zijn snel en flexibel. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Mogen wij uw woning beveiligen?

Benieuwd naar hoe wij uw woning preventief kunnen beveiligen?

maak het ze niet te makkelijk!

Google-Beoordeling
js_loader
js_loader

Bent u buitengesloten, is er ingebroken of wilt u narigheid voorkomen?

Bel dan direct met Unlocked