SKG keurmerk sloten

(Stichting Kwaliteit Gevelbouw)

}

spoed service

wij zijn 24/7 beschikbaar

veilig huis

maak het ze niet te makkelijk

06-50641665

noodgeval? bel ons nu

Buitengesloten Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen, met de slotenmaker snel weer binnen

Buitengesloten. De naam zegt het al. U staat buiten en u kunt uw huis niet meer in. Of de deur is achter u in het slot gevallen en de sleutel ligt nog binnen of u bent de sleutel ergens verloren. Een reservesleutel is niet voorhanden en er staat geen raampje open om doorheen te klimmen.

UnlockedBV in Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen staat snel voor u klaar om dit probleem op te lossen. In noodgevallen zelfs 24 uur per dag en 7 dagen per week. Dat geeft toch een fijn gevoel. Niemand wil graag in de kou staan. Onze slotenmaker is u van dienst door direct de deur of het raam weer te openen zonder hierbij schade aan te richten. Daarna bent u snel weer binnen. Dit soort gevallen overkomt bijna iedereen wel een keer. Tip: Laat ergens een reservesleutel achter.

Buitengesloten. Wat nu?

Wie met een buitensluiting te maken krijgt, gaat eerst zelf van alles bedenken om binnen te komen. Dit is meestal NIET raadzaam. Geprobeerd wordt om:

  • Ruitje intikken
  • Kozijn forceren
  • Met een ijzerdraadje, haarspeld of paperclip slot proberen te openen
  • Politie bellen

Dit zijn allemaal zaken die u niet moet doen.  Met het intikken van een ruit of het forceren van een kozijn, brengt u alleen maar onnodige schade aan met onnodige kosten! Zelf proberen het slot te openen met een voorwerp veroorzaakt schade binnenin het slot. Wanneer u de politie belt, kan deze niets voor u doen en adviseert u een goede slotenmaker te bellen.

Slotenmaker UnlockedBV voor hulp in Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen

Onze slotenmaker komt direct bij u langs en maakt het slot open met speciale apparatuur . Hij heeft technische kennis van sloten en cilinders om vakkundig, snel en zonder schade de deur te openen.Laat zo spoedig mogelijk een reservesleutel of meerdere sleutels bijmaken om dit in het vervolg te voorkomen. Uw slotenmaker zal u dit zeker aanraden maar meestal leren mensen zelf al van hun eigen fouten. In het geval van buitensluiting betreft het meestal een noodgeval omdat men anders echt niet binnenkomt. Wat voor tijd of dag het ook is, er wordt door ons direct hulp geboden.

Vakkennis in hang- en sluitwerk

Bij UnlockedBV zijn wij specialisten op het gebied van allerlei sloten en hang- en sluitwerk. Naast particulieren, verlenen wij geregeld diensten aan bouwbedrijven, woningbouwverenigingen en vastgoedbeheerders. Wij raden een ieder in Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen inbraakwerende veiligheidssloten van het zogenoemde SKG keurmerk aan, met tevens het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Inbraakpreventie = beter dan inbraakherstel!

Benieuwd naar hoe wij uw woning preventief kunnen beveiligen?

maak het ze niet te makkelijk!

js_loader
Google-Beoordeling
js_loader

Bent u buitengesloten, is er ingebroken of wilt u narigheid voorkomen?

Bel dan direct met Unlocked