SKG keurmerk sloten

(Stichting Kwaliteit Gevelbouw)

}

spoed service

wij zijn 24/7 beschikbaar

veilig huis

maak het ze niet te makkelijk

06-50641665

noodgeval? bel ons nu

Veilig gevoel door goede slotenmaker in Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen

Een veilig gevoel in huis wordt gekenmerkt door goed hang- en sluitwerk. Uw slotenmaker in Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen staat 24 uur per dag voor u klaar wanneer u een probleem hebt met uw slot of  meerdere sloten. Dat kan bijvoorbeeld nadat er een inbraak in uw woning of bedrijf heeft plaatsgevonden waarbij sloten geforceerd zijn. Misschien kent u iemand die een dergelijke situatie heeft meegemaakt en wilt u graag dat uw eigen woning of bedrijf het beste hang- en sluitwerk krijgt om dit soort situaties te voorkomen. Neem direct contact op met slotenmaker UnlockedBV, een goede inbraakpreventie is immers zeer belangrijk.

Vervelende situaties oplossen

Misschien staat u voor een dichte deur omdat u uw sleutel bent kwijtgeraakt of de deur is dichtgevallen, de sleutel is nog binnen en er is geen open raam om alsnog de sleutel te pakken. Het kan tevens zijn dat uw sleutel afbrak terwijl u de deur wilde openen. Het zijn allemaal vervelende situaties die regelmatig voorkomen. Dan wilt u direct geholpen worden. Het is fijn dat u dan op de slotenmaker kunt rekenen. Uw slotenmaker UnlockedBV:

  • Is 24 uur per dag bereikbaar
  • U bent niet lang buitengesloten
  • Geen voorrijdkosten
  • Maakt deur vakkundig open zonder schade
  • Monteert nieuwe sloten met daarbij nieuwe sleutels

Uw slotenmaker gebruikt speciale apparatuur en heeft de technische kennis om sloten en cilinders van deuren vakkundig en snel te openen waarbij niets beschadigd wordt.

Deskundig bedrijf

Sinds de oprichting in 2001 houdt Unlocked BV zich bezig met gerenommeerd hang- en sluitwerkin onder meer Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen en verleent diensten aan vastgoedbeheerders, bouwbedrijven, woningbouwverenigingen en zeker ook aan particulieren. De slotenmaker staat bekend als zijnde klantvriendelijk, deskundig, flexibel en netjes. Voor het beheren van een sluitplan voor uw bedrijf, wordt graag in advies voorzien. Wanneer de slotenmaker en zijn medewerkers in uw bedrijf werkzaamheden verrichten, dragen zij desgewenst uw eigen bedrijfskleding.

Elektronische beveiliging naast hang- en sluitwerk door slotenmaker

Hang- en sluitwerk is heel belangrijk voor uw woning of bedrijf. Uw slotenmaker zorgt voor inbraakbeveiliging door mechanische beveiliging. Door middel van een driepuntsslot installatie of meerpuntsslot kan het geheel goed beveiligd zijn. Tevens kunt u er eens over nadenken om elektronische beveiliging te kiezen. Vooral voor bedrijven en winkels is dit zeer belangrijk. Of inbrekers komen er door deze beveiliging al niet in of ze worden door de camera’s herkend. Daardoor zijn ze gauw op te speuren en dat houdt hen eerder tegen om te proberen binnen te komen. Er zijn systemen die dag en nacht uitstekende beelden leveren in een hoge resolutie. Unlocked werkt met heldere offertes en vaste prijzen. Daardoor dus geen onverwachte, onaangename verrassingen op de factuur.

Benieuwd naar hoe wij uw woning preventief kunnen beveiligen?

maak het ze niet te makkelijk!

js_loader
Google-Beoordeling
js_loader

Bent u buitengesloten, is er ingebroken of wilt u narigheid voorkomen?

Bel dan direct met Unlocked