SKG keurmerk sloten

(Stichting Kwaliteit Gevelbouw)

}

spoed service

wij zijn 24/7 beschikbaar

veilig huis

maak het ze niet te makkelijk

06-50641665

noodgeval? bel ons nu

BUVA slot Almere, Lelystad en Zeewolde, garantie inbraakveiligheid

Door middel van een (BUVA) slot een deur beveiligen, dat klinkt natuurlijk als vanzelfsprekend. Maar elke type slot geeft nog geen garantie dat de deur helemaal inbraakveilig is. Dieven  kennen geraffineerde trucjes om bij mensen binnen te komen. Door middel van het gebruik van een schroevendraaier of koevoet om deuren of ramen te forceren of ze hengelen met een draad het slot van de deur open.

Met een speciaal BUVA slot van UnlockedBV Almere, Lelystad en Zeewolde kan dit helemaal verleden tijd zijn. Men moet heel wat weten om een dergelijk slot nog open te krijgen. U wilt natuurlijk de garantie dat u en uw spullen veilig zijn, of dit nu in uw huis betreft of aangaande uw bedrijf of winkel.

Huis overslaan

Met dit type sloten slaan dieven een huis over. Ze willen namelijk niet veel tijd verliezen voor een inbraak. Alles moet snel gaan. Een BUVA slot bevat:

  • Een meerpuntssluiting
  • Een sluitkom
  • Deurmps

Een Meerpuntssluiting is een slot dat voorzien is van meerdere sluitingen. Het slot bevat meer dan één sluiting die allemaal met dezelfde sleutel te openen zijn. Er is maar één handeling voor nodig. Het is dus ideaal dat de deur niet voorzien hoeft te zijn van extra sloten zoals bijvoorbeeld pensloten. De deur kan makkelijk worden geopend en gesloten. Meerdere punten staan dus met elkaar in verbinding en daardoor kan het slot moeilijk geforceerd worden door een schroevendraaier of koevoet. Het intrappen van de deur is met een meerpuntssluiting ook bijna onmogelijk. De deur hoeft dus niet beveiligd te worden met extra sloten.

Degelijk BUVA slot regelen in Almere, Lelystad en Zeewolde

Bij UnlockedBV regelt u gerenommeerde BUVA sloten. De BUVA inbraakwerende veiligheidssloten zijn speciaal ontwikkeld voor  toepassing in woningen. Het is raadzaam uw niet inbraakwerende sloten te vervangen door speciale BUVA sloten. Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij beschikken over goede vakmensen om deze klus te klaren zodat u zich weer veilig voelt in uw woning, of u nu wel of  niet te maken hebt gehad met inbraak. De BUVA sloten worden tevens veelvuldig gebruikt bij grootschalige renovaties in de woningbouw.

Duurzaamheid BUVA slot

De duurzaamheid van BUVA hang- en sluitwerk voldoet aan de zware SKG eisen.De sloten zijn duurzaam, compact en economisch.  De afstand tussen dag- en nachtschoot is aangepast om optimaal te kunnen functioneren met de nastelbare sluitkommen van BUVA. In verband met een rationale werking is de maatvoering van meerdere insteeksloten gelijk. De sloten hebben bijpassende veiligheidsschilden en cilinders. De BUVA sloten bevatten het politiekeurmerk Veilig Wonen bestaande bouw.

Benieuwd naar hoe wij uw woning preventief kunnen beveiligen?

maak het ze niet te makkelijk!

Google-Beoordeling
js_loader
js_loader

Bent u buitengesloten, is er ingebroken of wilt u narigheid voorkomen?

Bel dan direct met Unlocked