SKG keurmerk sloten

(Stichting Kwaliteit Gevelbouw)

}

spoed service

wij zijn 24/7 beschikbaar

veilig huis

maak het ze niet te makkelijk

06-50641665

noodgeval? bel ons nu

Slotenmaker Almere, Lelystad en Zeewolde voor een goede service

De beveiliging van uw woning, bedrijf of winkel is tegenwoordig erg belangrijk. Daarom is er een slotenmaker in Almere, Lelystad en Zeewolde die het hang- en sluitwerk voor u kan regelen: Unlocked BV. Het is mogelijk dat u voor het eerst goed hang- en sluitwerk wilt laten verzorgen omdat het oude hang- en sluitwerk niet meer voldoet aan de eisen. Of u hebt met een inbraak te maken gehad waardoor inbrekers heel makkelijk naar binnen zijn gekomen of het hang- en sluitwerk is helemaal geforceerd .Het kan ook gebeuren dat u de sleutel kwijtraakt en daardoor voor een dichte deur komt te staan. Niet iedereen heeft een partner en/of andere gezinsleden die in dit geval de juiste sleutel hebben. Woont u in Almere, Lelystad of Zeewolde, de slotenmaker is er 24 uur per dag voor u dankzij de speciale noodhulp.

Wat doet een slotenmaker?

Uw slotenmaker uit Almere, Lelystad en Zeewolde is van alle markten thuis. U kunt hier terecht voor:

  • Inbraakschade herstellen
  • Inbraakbeveiliging
  • Open maken van deuren en sloten vervangen
  • Drangers plaatsen
  • Mechanische beveiliging
  • Driepuntsslot installatie
  • Meerpuntsslot montage
  • Sloten, cilinders en drangers plaatsen

Wat dat betreft is de slotenmaker een allrounder op dit gebied en kunt u snel uit de problemen geholpen worden. Een inbraak heeft bijvoorbeeld een grote impact op mensen en zij willen hun veilige gevoel snel weer terug.

Sleutel en slot, laat u helpen door de slotenmaker uit Almere, Lelystad of Zeewolde

Behalve dat u de sleutel kunt kwijtraken, kan de deur ook in het slot vallen en de sleutel binnen liggen. Misschien is de sleutel afgebroken of  het slot is defect. Dan zijn wij zo snel mogelijk ter plaatse als slotenmaker uit uw buurt, in dit geval Almere, Lelystad of Zeewolde. Wij verhelpen uw probleem snel om u letterlijk en figuurlijk niet in de kou te laten staan.

Hang- en sluitwerk

De slotenmaker levert materiaal van goede kwaliteit, voorzien van een speciaal keurmerk. Hang- en sluitwerk vervangen is altijd nodig na een inbraak omdat een inbreker in de meeste gevallen de sleutel meeneemt om in een later stadium uw woning of bedrijfspand nog eens te bezoeken. Dat wilt u koste wat kost voorkomen. Maar veelal is het hang- en sluitwerk ook verwrongen zodat het geheel alsnog vervangen moet worden. Het hang- en sluitwerk van tegenwoordig is gebruiksvriendelijk. Bijvoorbeeld het sluiten van een deur op drie punten met slechts één handeling. Zorg voor een veilig systeem. Unlocked werkt met vaste prijzen en heldere offertes. Om die reden zijn er geen onverwachte onaangename verrassingen op de factuur. Unlocked rekent ook geen voorrijkosten!

Benieuwd naar hoe wij uw woning preventief kunnen beveiligen?

maak het ze niet te makkelijk!

js_loader
Google-Beoordeling
js_loader

Bent u buitengesloten, is er ingebroken of wilt u narigheid voorkomen?

Bel dan direct met Unlocked