SKG keurmerk sloten

(Stichting Kwaliteit Gevelbouw)

}

spoed service

wij zijn 24/7 beschikbaar

veilig huis

maak het ze niet te makkelijk

06-50641665

noodgeval? bel ons nu

Inbraakschade Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen –snel & goed herstellen

Wanneer er bij u ingebroken is in uw woning, bij uw bedrijf of winkel, wilt u de inbraakschade die er in de meeste gevallen blijkt te zijn,  zo snel mogelijk laten herstellen. Bent u woonachtig in Dronten, Swifterbant of Biddinghuizen? Neem zo snel mogelijk contact op met UnlockedBV, gespecialiseerd in het opnemen van de inbraakschade en het (direct) herstellen van de tot stand gekomen schade. Het makkelijkst kunnen insluipers naar binnen als er een raam openstaat en in andere gevallen proberen ze in te breken met een breekijzer, schroevendraaier of hengelend. Dat gebeurt meestal met grof geweld waardoor kozijnen stuk gaan, sloten en scharnieren breken en  onderdelen omgebogen worden.

Diensten van Unlocked B.V. bij inbraakschade

Naast de ontstane schade geeft het een onbehaaglijk gevoel om te weten dat ongewenste gasten in uw eigendommen hebben gesnuffeld en spullen hebben meegenomen. Uw privacy is behoorlijk aangetast. Het is dan goed om te weten dat wij bij UnlockedBV:

  • Inbraakschade opnemen
  • Inbraakschade (direct) herstellen
  • Monteren van goed hang- en sluitwerk
  • Elektronische beveiliging aanleggen

Wij zijn na een inbraak snel bij uw adres om het een  en ander aan schade op te nemen en te bespreken  wat het herstel gaat kosten. Neem tevens contact op met uw verzekeraar wat die in dit geval voor u kan betekenen aangaande een schadevergoeding. Meestal blijft het herstel beperkt tot het repareren van de huidige kozijnen, deuren en sloten. Soms zijn er inbraakschades waarbij het een en ander vervangen moet worden.

Inbraakschade voorkomen in Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen

Hoe voorkom je een inbraak en alle vervelende gevolgen hiervan? Wij geven u gedegen advies over inbraakwerend hang- en sluitwerk met en speciaal SKG- keurmerk en daarnaast een politiekeurmerk. Ook  al heeft u geen inbraak gehad, kijk eens goed naar uw huidige hang- en sluitwerk en of dit nog wel voldoet aan de eisen van deze tijd. Naast goede sloten is het mogelijk om elektronische beveiliging te laten installeren door onze vakmensen.

Via internet kunt u ten allen tijde de camerabeelden bekijken. Insluipers houden niet van camera’s waardoor de pakkans groter wordt en als zij deze opmerken, zullen ze snel verdwijnen.

Goede afspraken met Unlocked B.V.

Wij staan bekend om ons goede advies en klantvriendelijkheid. Daarnaast werken wij met vaste prijzen en heldere offertes zodat u later niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Voor noodgevallen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. Bijvoorbeeld wanneer na een inbraak deuren en ramen niet meer sluiten, u de sleutel bent kwijtgeraakt en voor een dichte deur staat of de deur achter u hebt dichtgetrokken en de sleutel ligt nog binnen. Kortom, wij laten u niet in de kou staan.

Benieuwd naar hoe wij uw woning preventief kunnen beveiligen?

maak het ze niet te makkelijk!

js_loader
Google-Beoordeling
js_loader

Bent u buitengesloten, is er ingebroken of wilt u narigheid voorkomen?

Bel dan direct met Unlocked