SKG keurmerk sloten

(Stichting Kwaliteit Gevelbouw)

}

spoed service

wij zijn 24/7 beschikbaar

veilig huis

maak het ze niet te makkelijk

06-50641665

noodgeval? bel ons nu

Inbraakschade Almere, Lelystad, Zeewolde, snel herstel is mogelijk

Inbraak in uw woning, bedrijf of winkel, dat heeft altijd vervelende gevolgen. Ten eerste het gevoel dat er een deel van de privacy geschonden is, ten tweede dat er waardevolle bezittingen gestolen zijn en ten derde dat er een behoorlijke inbraakschade is ontstaan doordat inbrekers met grof geweld deuren en ramen geforceerd hebben. Woont u in Almere, Lelystad of Zeewolde? Uw inbraakschade kan dan helemaal verholpen worden door UnlockedBV, de specialist in inbraakschade  herstel.

Diverse soorten inbraakschade

Omdat inbrekers gebruik maken van bijvoorbeeld een breekijzer, boormachine of schroevendraaier, richten ze veel schade aan. De inbraak moet snel gaan, ze willen niet teveel tijd verliezen omdat ze bang zijn betrapt te worden. Veelal bestaat inbraakschade uit:

  • Kapotte kozijnen en deuren
  • Gebroken scharnieren
  • Kapotte sloten
  • Omgebogen onderdelen

Deze schade is wellicht aangebracht aan uw houten, kunststof aluminium kozijnen? Bij UnlockedBV wordt de inbraakschade zo snel mogelijk weer hersteld.

Foto’s van de inbraakschade

Wanneer u inbraakschade aan uw woning, winkel of bedrijf heeft, dan kunt u eventueel foto’s van de  aangerichte schade nemen en naar ons doorsturen. Wij kunnen daarna al telefonisch een inschatting doorgeven wat de herstelkosten ongeveer zullen zijn.Neem voor eventuele schadevergoeding contact op met uw verzekeringsmaatschappij en bekijk in hoeverre u hiervoor in aanmerking komt.

Inbraakschade herstellen in Almere, Lelystad en Zeewolde

In noodgevallen staan wij direct klaar met onze 24- uurs service. Zijn de sloten zodanig geforceerd zodat de deur niet meer wil sluiten, staan wij direct klaar om dit euvel te verhelpen. Wij komen om de ontstane schade op te nemen en te bekijken en indien nodig direct te herstellen. In enkele gevallen zijn kozijnen dusdanig beschadigd dat er nieuwe geplaatst moeten worden maar meestal is herstelreparatie voldoende. Zijn de sloten kapot, dan zal onze slotenmaker inbraakwerend hang- en sluitwerk bevestigen dat voorzien is van een speciaal politiekeurmerk en tevens SKG-keurmerk. Maar ook wanneer uw sloten niet geforceerd zijn maar wel verouderd, kunt u overwegen om nieuw hang- en sluitwerk te nemen om inbraak in de toekomst te voorkomen.

Overige diensten UnlockedBV

Naast het opnemen van inbraakschade en het herstel hiervan, zijn wij tevens gespecialiseerd in hulp bij buitensluitingen. Dat wil zeggen dat wanneer iemand buitengesloten is door een vermiste sleutel, wij dit direct komen oplossen. En wie eenmaal met inbraak en de gevolgschade te maken heeft gehad, kan naast goed hang- en sluitwerk eens nadenken over elektronische beveiliging met speciale camera’s. Dieven staan niet graag te kijk.

Wij werken met heldere offertes en vaste prijzen. We werken flexibel en snel en klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Benieuwd naar hoe wij uw woning preventief kunnen beveiligen?

maak het ze niet te makkelijk!

Google-Beoordeling
js_loader
js_loader

Bent u buitengesloten, is er ingebroken of wilt u narigheid voorkomen?

Bel dan direct met Unlocked