SKG keurmerk sloten

(Stichting Kwaliteit Gevelbouw)

}

spoed service

wij zijn 24/7 beschikbaar

veilig huis

maak het ze niet te makkelijk

06-50641665

noodgeval? bel ons nu

Inbraakherstel Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen, goed hang- en sluitwerk is van belang

U zoekt een bedrijf die kan helpen bij inbraakherstel? U bent bij UnlockedBV aan het goede adres. Woont u in Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen of in de regio en u heeft u te maken gehad met inbraak , neem contact met ons op. Inbrekers gaan vaak grof te werk met een schroevendraaier, koevoet of breekijzer om de woning of het bedrijf binnen te komen. Daarnaast is het vervelend dat er wellicht waardevolle spullen zijn gestolen met daarbij het nare gevoel dat er ongewenste gasten bij u in huis of in uw zaak zijn geweest.  Het herstel van de schade komt op de eerste plaats en wij bieden een snelle service.

Diensten UnlockedBV

UnlockedBV is gespecialiseerd in inbraakschade en inbraakherstel, buitensluitingen en 24- uurs service bij spoedgevallen. Daarnaast staan wij bekend om:

  • Vaste prijzen en heldere offertes
  • Vrijblijvende offertes
  • Geen voorrijdkosten
  • Klantvriendelijk, flexibel en netjes
  • Snel werk en volgens afspraak
  • Schadeherstel en hang- en sluitwerk

Bij het herstel van deuren en kozijnen na een inbraak, is goed hang- en sluitwerk van essentieel belang. Zorg ervoor dat insluipers geen kans meer krijgen om in uw woning of bedrijf  binnen te komen.

Snelle service in Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen

 Bij UnlockedBV is de slotenmakers snel te plaatse om de schade te bekijken, eventueel met foto’s die u al hebt ingestuurd, om daarna het herstel snel in gang te zetten.

Door duurzaam te werken, kunnen kozijnen in de meeste gevallen volledig gerepareerd worden, in een enkel geval bij hele forse schade, moet het kozijn vervangen worden. Goed hang- en sluitwerk bevat meerpuntssluitingen, te bedienen met één sleutel. Dieven krijgen geen kans meer en druipen daardoor snel af. Bij hen moet alles immers snel gaan. De sloten zijn voorzien van een politiekeurmerk en een speciaal SKG-keurmerk.

Ervaring hang- en sluitwerk en elektronische beveiliging

Bij UnlockedBV is het beveiligen van huizen een veelvoorkomende klus. Wij zijn gespecialiseerd in grootschalige renovatie van woningbouwprojecten, met name de oudere woningen die moeten worden aangepakt. Zoals het vervangen van kozijnen en het monteren van nieuw hang- en sluitwerk. Daarnaast zijn de werkzaamheden voor particulieren, betreffende beveiliging van woningen, flink toegenomen.

Naast degelijk en inbraakwerend hang- en sluitwerk, neemt elektronische beveiliging tevens een vlucht. Insluipers zijn niet dol op camera’s omdat dit de pakkans zeker vergroot. Met goede camerasystemen waarbij opnames op elk moment en waar u ook maar bent te bekijken zijn, voelt u zich een stuk veiliger. Voorwaarde hiervan is dat u op het internet aangesloten moet zijn.

Benieuwd naar hoe wij uw woning preventief kunnen beveiligen?

maak het ze niet te makkelijk!

js_loader
Google-Beoordeling
js_loader

Bent u buitengesloten, is er ingebroken of wilt u narigheid voorkomen?

Bel dan direct met Unlocked