SKG keurmerk sloten

(Stichting Kwaliteit Gevelbouw)

}

spoed service

wij zijn 24/7 beschikbaar

veilig huis

maak het ze niet te makkelijk

06-50641665

noodgeval? bel ons nu

Inbraakherstel Almere, Lelystad en Zeewolde, zorg voor nieuwe sloten

Inbraakherstel; wanneer inbrekers hun slag hebben geslagen in uw woning of bedrijf, is dat een vervelend gevoel want uw privacy is behoorlijk geschonden. Daarbij komt kijken dat er schade is toegebracht aan deuren en/of kozjinen omdat deze flink geforceerd zijn door toedoen van een koevoet, breekijzer of schroevendraaier. Zo snel mogelijk laten herstellen dus! Woont u in Almere, Lelystad, Zeewolde of omgeving? Neem direct contact op met UnlockedBV. Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met hang- en sluitwerk te maken heeft en tevens in elektronische beveiliging.

Inbraakherstel Almere, Lelystad en Zeewolde

UnlockedBV werkt met vakmensen met een jarenlange ervaring. We leveren snel werk volgens afspraak en we zijn flexibel en netjes. Daarnaast staan wij bekend om onze klantvriendelijkheid. Na een inbraak komt onze slotenmaker de schade opnemen en heeft daarvoor wellicht al foto’s bekeken. Wanneer de reparatiekosten bekend zijn, kan het herstel van de schade beginnen. Des te eerder uw huis weer beveiligd is met gerenommeerd hang- en sluitwerk, des te beter.

Men denkt misschien dat na schade van met name scharnieren, houtwerk en dergelijke het hele kozijn vervangen moet worden, maar dit is in de meeste gevallen niet nodig. Wij denken allereerst aan duurzame oplossingen.

Inbraakherstel diverse type kozijnen

Inbraakherstel is mogelijk bij allerlei soorten kozijnen zoals kozijnen van hout, aluminium of kunststof. Vroeger betrof het eigenlijk alleen houten kozijnen maar aluminium en kunststof hebben in de jaren steeds meer de plaats ingenomen van hout. Dit is mede doordat hout bewerkelijker is. Het kan snel rotten en het moet vaak geschilderd worden. Aluminium en kunststof  zijn wat dit betreft onderhoudsvrij.

Goed hang- en sluitwerk van UnlockedBV

Velen denken goed hang- en sluitwerk te hebben maar nadat ze met inbraak te maken hebben gehad, blijkt dat dit niet het geval is. Goed inbraakwerend  hang- en sluitwerk is voorzien van het zogenoemde SKG- keurmerk en een speciaal politiekeurmerk. Laat goede sloten plaatsen zodat dieven de volgende keer een straatje verderop gaan. Daarbij voelt u zich weer comfortabeler en veiliger in uw eigen huis.

Benieuwd naar hoe wij uw woning preventief kunnen beveiligen?

maak het ze niet te makkelijk!

Google-Beoordeling
js_loader
js_loader

Bent u buitengesloten, is er ingebroken of wilt u narigheid voorkomen?

Bel dan direct met Unlocked