SKG keurmerk sloten

(Stichting Kwaliteit Gevelbouw)

}

spoed service

wij zijn 24/7 beschikbaar

veilig huis

maak het ze niet te makkelijk

06-50641665

noodgeval? bel ons nu

Huis beveiligen Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen, voel je veilig thuis

Goed hang- en sluitwerk is onmisbaar voor uw woning of bedrijf. Iedereen wil toch liever inbrekers buiten huden? Tegenwoordig zijn elektronische beveiligingssystemen naast het hang- en sluitwerk steeds meer gangbaar. Voor bedrijven, maar zeker ook voor woningen. Uw huis beveiligen om u prettig en veilig thuis te voelen is zeer aan te raden. Uw huis beveiligen in Dronten, Swifterbant of Biddinghuizen? Bij UnlockedBV  bent u hiervoor aan het goede adres. Aangaande alle producten wordt vakwerk afgeleverd.

Voorkom handelingen inbrekers en inbraakschade

Inbrekers hebben allerlei troeven in handen om uw woning binnen te komen. Insluipen door ramen en deuren die open staan, sloten forceren met een schroevendraaier of koevoet,  boren van gaatjes in een kozijn om het raam te openen of het alom bekende ‘hengelen’ waarbij met bijvoorbeeld een stuk draad de deur opengemaakt wordt.Vaak is er de nodige inbraakschade doordat sloten kapotgebroken zijn, kapotte kozijnen en noem maar op. Ga dit zoveel mogelijk tegen door:

  • Goed hang- en sluitwerk plaatsen met een speciaal keurmerk
  • Elektronische beveiliging te laten monteren

Bij UnlockedBV werken wij met heldere offertes en vaste prijzen. Er worden geen voorrijkosten berekend.

Huis beveiligen met elektronische beveiliging in Dronten, Swifterbant of Biddinghuizen

Wij verlenen onze diensten aan zowel bedrijven als particulieren.  Voor inbraakpreventie, inbraakschades en camerabeveiliging staan onze vakmensen voor u klaar. Bij winkels en bedrijven is de elektronische beveiliging al heel gangbaar, maar ook voor woningen wordt elektronische beveiliging steeds meer toegepast. U wilt u toch veilig voelen in uw eigen huis? Ook wanneer u niet thuis bent kunt u inbrekers rondom en in uw woning traceren . Wel moet u hiervoor internet voorhanden hebben. Elektronische beveiliging houdt inbrekers zeker op afstand. Zij houden er niet van om gezien te worden. Er zijn diverse camerasystemen in omloop waaruit u uw keuze kunt maken. Via aansluiting op de computer of externe  harde schijf/SD kaart, kunt u de opgenomen beelden ieder moment bekijken.

Goed hang- en sluitwerk

UnlockedBV, het bedrijf voor gerenommeerd hang- en sluitwerk. Onze slotenmaker is 24 uur per dag inzetbaar om sloten te vervangen en inbraakschade te herstellen. Ook wanneer u buitengesloten bent doordat u de sleutel kwijt bent geraakt. Na een inbraak het hang- en sluitwerk vervangen is een must maar het kan natuurlijk ook als  u al gedateerd hang- en sluitwerk hebt en dit graag wilt laten vervangen.  U zult u daarna zeker veiliger gaan voelen in uw eigen huis. Wie wil dit nu niet?

Benieuwd naar hoe wij uw woning preventief kunnen beveiligen?

maak het ze niet te makkelijk!

Google-Beoordeling
js_loader
js_loader

Bent u buitengesloten, is er ingebroken of wilt u narigheid voorkomen?

Bel dan direct met Unlocked