SKG keurmerk sloten

(Stichting Kwaliteit Gevelbouw)

}

spoed service

wij zijn 24/7 beschikbaar

veilig huis

maak het ze niet te makkelijk

06-50641665

noodgeval? bel ons nu

Huis beveiligen Almere, Lelystad en Zeewolde, veiligheid boven alles

Een huis beveiligen, daar denken veel mensen niet echt over na. Totdat hen wat overkomt. Een inbraak bijvoorbeeld,  wat een grote impact heeft op alle huisgenoten. Het idee dat er ongewenste gasten in uw huis zijn geweest, zonder dat u dat gemerkt heeft of niet thuis was, geeft een vervelend gevoel. Voorkom al deze ongemakken en narigheid en beveilig uw huis goed. Bij UnlockedBV Almere, Lelystad en Zeewolde bent u aan het juiste adres.

Inbraakschade

Consequenties van een inbraak zijn:

  • Eén of meerder sloten en of ramen geforceerd.
  • De inbreker kan de sleutel hebben meegenomen voor nog een ongewenst bezoekje
  • Raadzaam om alle sloten te vervangen voor uw gevoel van veiligheid.

De ontstane schade repareren, sloten vervangen en daardoor dus goed het huis beveiligen, laat u in dit geval doen door de slotenmaker van UnlockedBV.  U kunt 24 per dag een beroep op de slotenmaker doen en er worden geen voorrijkosten berekend.

Huis beveiligen met hang- en sluitwerk

Uw huis beveiligen met goed hang- en sluitwerk kan met medewerking van UnlockedBV die hierin is gespecialiseerd. Wij hebben van alles ‘in huis’ om u, na een inbraak, weer veilig thuis te laten voelen. Maar u hoeft natuurlijk geen inbraak te hebben gehad om uw huis te laten beveiligen. Het is juist beter om dit te voorkomen. Voor zowel inbraakschade als  inbraakpreventie  met daarnaast camerabeveiliging, staan wij voor u klaar. Maak het inbrekers zodat lastig dat zij het snel zullen opgeven. Tegen gerenommeerd hang- en sluitwerk leggen zij het absoluut af. Hebt u wel hang- en sluitwerk maar is dit verouderd, kijk alles eens goed na en overweeg dan nieuwe sloten, cilinders et cetera. Bij de slotenmaker kunt u tevens terecht wanneer u de sleutel bent kwijtgeraakt of bij een defect slot.

Camerabeveiliging om het huis in Almere, Lelystad of Zeewolde te beveiligen

Naast het hang- en sluitwerk kunt u tevens een besluit nemen voor speciale elektronische beveiliging. Daarmee is uw huis nooit onbeheerd. De camerasystemen van UnlockedBV bieden een toeziend oog.  Het genereert dag en nacht uitstekende video’s in high definition resolutie. Perfect voor zowel- binnen als buitenshuis omdat de camera’s weerbestendig zijn. Het mooie is dat u deze camera’s, waar u ook maar bent, altijd kunt bekijken. Voorwaarde is dat u verbonden bent met internet.Met deze beveiligingscamera’s  worden  alle gemaakte beelden opgenomen. Ideaal dat je deze op elk moment kunt bekijken. Dit gaat via aansluiting aan de computer of een externe harde schijf/SD kaart.

Benieuwd naar hoe wij uw woning preventief kunnen beveiligen?

maak het ze niet te makkelijk!

js_loader
Google-Beoordeling
js_loader

Bent u buitengesloten, is er ingebroken of wilt u narigheid voorkomen?

Bel dan direct met Unlocked