SKG keurmerk sloten

(Stichting Kwaliteit Gevelbouw)

}

spoed service

wij zijn 24/7 beschikbaar

veilig huis

maak het ze niet te makkelijk

06-50641665

noodgeval? bel ons nu

Fuhr slot Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen, kwalitatief sterk

Er zijn vele soorten en maten veiligheidssloten in omloop die tevens inbraakwerend zijn. Neem bijvoorbeeld het speciale Fuhr slot, te verkrijgen bij UnlockedBV. De beste manier is om dit slot of meerdere sloten vakkundig te laten monteren zodat u weet dat dit met precisie en vakwerk gebeurd is en u na die tijd geen problemen meer met de sloten ervaart.

Naast bedrijven, ondernemingen en winkels worden steeds meer woningen van particulieren onder handen genomen. Veiligheid in eigen huis zien veel mensen als een heel belangrijk punt. Insluipingen in woningen nemen steeds meer toe en insluipers doen dit veelal met gemak.  De vaak slechte sloten of openstaande ramen maakt het hen extra gemakkelijk. Met een schroevendraaier of koevoet komen ze al een heel eind.

Inbraak tegengaan met Fuhr slot

Met het zogenoemde Fuhr slot maken dieven weinig kans om uw woning binnen te dringen en kostbare spullen mee te nemen. Bij Unlocked richten wij ons op:

  • Veilgheids en inbraakwerende sloten van Fuhr
  • Schadeherstel na inbraak
  • Inbraakpreventie
  • Heldere offertes en vaste prijzen
  • Sluitplan voor uw bedrijf

Hebt  u wel te maken gehad met inbraak en wenst u nieuwe sloten? U kunt foto’s insturen zodat wij telefonisch alvast een schatting kunnen maken van de kosten. Wanneer wij bij u komen voor een vrijblijvende offerte, brengen wij geen kosten in rekening. Ook geen voorrijdkosten.

Kwalitatieve Fuhr sloten voor woningen in Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen

 De Fuhr sloten hebben voor elke voor- of achterdeur een variabele sluiting en  passende vergrendeling. Ze zijn speciaal ontwikkeld als veiligheidssysteem voor deuren, ramen en toegangspoorten. Ze bevatten de zogenoemde meerpuntssluitingen.

Dit houdt in dat meerdere punten met elkaar in verbinding staan en slecht door één handeling met één sleutel te bedienen is. Voor dieven bijna onmogelijk om dit systeem te forceren. De deur hoeft in dit geval niet meer beveiligd te worden met meerdere sloten. Voor insluipers moet alles ook snel gaan, drie tot vijf minuten, anders zijn ze al teveel tijd kwijt en bang om  betrapt te worden.

Speciaal SKG keurmerk

De Fuhrsloten bevatten het zogenoemde SKG keurmerk. Dit staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw. Dit is een onafhankelijke stichting die hang- en sluitwerk test op kwaliteit en duurzaamheid. Als het bewezen is dat het betreffende hang- en sluitwerk voldoende inbraakwerend is, krijgt hetproduct één, twee of zelfs drie sterren. Het keurmerk staat altijd onuitwisbaar op de zijkant van het hang- en sluitwerk. Bij sommige opleggrendels staat het keurmerk alleen op de bijbehorende sluitkom. Tevens heeft het Fuhr slot een speciaal Politie keurmerk.

Benieuwd naar hoe wij uw woning preventief kunnen beveiligen?

maak het ze niet te makkelijk!

js_loader
Google-Beoordeling
js_loader

Bent u buitengesloten, is er ingebroken of wilt u narigheid voorkomen?

Bel dan direct met Unlocked