SKG keurmerk sloten

(Stichting Kwaliteit Gevelbouw)

}

spoed service

wij zijn 24/7 beschikbaar

veilig huis

maak het ze niet te makkelijk

06-50641665

noodgeval? bel ons nu

Fuhr slot Almere, Lelystad en Zeewolde, veiligheid voorop

Uw huis beveiligen na een inbraak of juist om een inbraak te voorkomen met alle ellende van dien? Met een Fuhr slot bent u ervan verzekerd dat dieven geen kans meer krijgen om uw huis binnen te komen. Bij UnlockedBV  Almere, Lelystad en Zeewolde kunt u een afspraak maken om deze kwalitatieve, inbraakwerende veiligheidssloten te laten monteren.

Wij zijn gespecialiseerd in het bevestigen van gerenommeerd hang- en sluitwerk en het herstellen van schade na een inbraak. In veel oudere woningen bevindt zich slecht en gedateerd hang- en sluitwerk dat nodig aan vervanging toe is.

Voordelen Fuhr slot

De Fuhr sloten hebben voor iedere achter- of voordeur een passende vergrendeling, een variabele sluiting dus. Het gaat dus om veiligheidssystemen voor  deuren, ramen en toegangspoorten.

  • Meerpuntssluitingen
  • Veiligheidssystemen voor ramen
  • Automatic sloten
  • Sloten voor vlucht- en paniekdeuren
  • Elektrische deuropeners
  • Deur- en toegangspoortvergrendelingen

De voordelen zijn groot omdat het in alle gevallen een goede veiligheid biedt voor uw woning of bedrijf.

Kneepjes van het monteren van sloten

UnlockedBV verricht naast particuliere opdrachten veel werk voor grootschalige renovatie in de woningbouw waarbij veel woningen grondig worden aangepakt. Wij kennen dus de kneepjes van het vak en onze gespecialiseerde vakmensen zullen dit netjes afwerken. Wij werken strikt volgens afspraak en we zijn flexibel. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Er wordt gewerkt met heldere offertes en vaste prijzen zodat u precies weet waar u aan toe bent en niet voor onaangename verrassingen komt te staan. De sloten zijn zowel geschikt voor hout alsook voor kunststof enaluminium.

Veiligheid met Fuhr slot in Almere, Lelystad en Zeewolde

Wanneer u één slot of meerdere Fuhr sloten hebt laten plaatsen, zult u zien dat inbrekers uw deur eerder voorbijgaan om het verderop te zoeken. Daar waar een woning slecht beveiligd is.  U zult er geen spijt van krijgen en u zeker veel veiliger voelen in uw eigen huis. Dat is ook wat wij als UnlockedBV graag voor u willen betekenen. Naast de beveiliging met Fuhr sloten, zijn wij tevens gespecialiseerd in het bieden van hulp wanneer u buitengesloten bent en met geen mogelijkheid meer in uw huis kunt komen. Onze slotenmakers zijn 24 uur per dag beschikbaar in noodgevallen.

Elektronische beveiliging

Er is een mogelijkheid om tevens voor elektronische beveiliging te kiezen. Dit is namelijk niet alleen voorbehouden aan bedrijven en winkels. Bij steeds meer woningen wordt dit toegepast.  Dieven worden niet graag gefilmd door beveiligingscamera’s waardoor ze makkelijker op te sporen zijn. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Benieuwd naar hoe wij uw woning preventief kunnen beveiligen?

maak het ze niet te makkelijk!

Google-Beoordeling
js_loader
js_loader

Bent u buitengesloten, is er ingebroken of wilt u narigheid voorkomen?

Bel dan direct met Unlocked