SKG keurmerk sloten

(Stichting Kwaliteit Gevelbouw)

}

spoed service

wij zijn 24/7 beschikbaar

veilig huis

maak het ze niet te makkelijk

06-50641665

noodgeval? bel ons nu

BUVA slot, Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, voor perfecte inbraakpreventie

Inbraakpreventie! Maak het ze niet te makkelijk. Wie hier inbraakwerende en veiligheidssloten van BUVA  bestelt en laat monteren, is ervan verzekerd dat het huis een bijna onneembare ‘vesting’ wordt voor ongewenste gasten in Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen en omstreken.

Wij geven goede uitleg betreffende de werking van de sloten.  Onze vakmensen op dit gebied, komen ze bij u monteren. Wij werken met heldere offertes  en vaste prijzen zodat u geen onverwachte verrassingen tegenkomt op de factuur. Voor vrijblijvende offertes rekenen wij geen kosten en evenmin voorrijkosten.

Inbraakpreventie en schadeherstel

Bij UnlockedBV is men sterk in:

  • Inbraakpreventie
  • Herstel van inbraakschade
  • Hulp bij buitensluitingen
  • Camerabeveiliging

Voor veel vragen rondom inbraakpreventie of eventuele inbraakschade, kunt u een beroep doen op ons team. Onze slotenmakers kennen een 24-uurs service bij spoedgevallen. Wanneer er een inbraak heeft plaatsgevonden in uw woning is dat heel vervelend voor u zelf en eventuele huisgenoten. Het geeft meer impact dan u van tevoren misschien denkt.

Voorkom schade door inbraak in Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen

Veel ellende is al te voorkomen door het laten plaatsen van kwalitatieve BUVA sloten. BUVA is een gerenommeerd merk waarmee mensen zich weer veilig en prettig voelen in hun eigen huis. Laat oude, onveilige sloten vervangen door nieuwe BUVA sloten. Daar zult u zeker geen spijt van krijgen. Dieven, heel handig met allerlei trucjes met een schroevendraaier, koevoet of hengelen met een draad, beginnen niets tegen veilige en goede sloten. Dan gaan ze vanzelf een paar huizen verder, kijkend waar een woning slechter beveiligd is om daar hun kans te grijpen.

Werking van BUVA slot

De BUVA sloten zijn voorzien meerpuntssluitingen. Dat wil zeggen dat een deur of raam op meerdere punten beveiligd is met de werking van één sleutel. U hoeft dus geen twee, drie of misschien wel vijf sloten meer op uw deur te monteren. Een BUVA slot werkt slechts met één handeling. Wij plaatsen de sloten bij zowel particulieren als bedrijven en veelal voor  grootschalige renovaties in de woningbouw. Veel oudere woningen hebben nog oude en slecht beveiligde sloten.  We hebben dus de vakkennis in huis.

Zware SKG eisen BUVA slot

De BUVA sloten moeten voldoen aan bepaalde veiligheidseisen om het zogenoemde SGK keurmerk te krijgen. Deze sloten hebben dus dit keurmerk. Ze zijn immers uitgerust met meerpuntssluitingen, speciale nastelbare sluitkom, bijpassende cilinders en veiligheidskommen. De sloten zijn duurzaam, economisch en compact. Eveneens is het BUVA hang- en sluitwerk voorzien van het politiekeurmerk Veilig Wonen bestaande bouw.

Benieuwd naar hoe wij uw woning preventief kunnen beveiligen?

maak het ze niet te makkelijk!

Google-Beoordeling
js_loader
js_loader

Bent u buitengesloten, is er ingebroken of wilt u narigheid voorkomen?

Bel dan direct met Unlocked