Maak jouw bedrijf smart met Next XS

Toegangsbeheer d.m.v. de smartphone is nog nooit zo makkelijk geweest!

Next XS biedt een veilige overstap naar digitale sleutels en is de oplossing om efficient en gastvrij toegang te verlenen aan medewerkers, bezoekers en aannemers.

Unlocked B.V. officiële installatie partner NEXT XS

Unlocked B.V.
NEXT-XS

Heb jij een café, winkel, kantoor, instelling of bedrijfspand waar meerdere mensen toegang tot hebben?

Dan is NextXS de oplossing voor jou. Met NextXS kun je met jouw bestaand elektrisch slot of met een Smart 3-puntsslot van NextXS de toegang tot jouw kantoor of bedrijfspand volledig digitaal beheren. Je kunt zelf bepalen wie een digitale sleutel krijgt en wanneer die sleutel toegang moet verlenen. En dit alles met behoud van bestaande fysieke sleutels.

next xs edh

(Flexibele) Werkplekken

Flexibele werkplekken hebben te maken met veel verschillende mensen die het pand in en uit gaan. Je kunt met de cloud applicatie alle gebruikers toevoegen en deze op bepaalde dagen en tijdstippen toegang verlenen. Indien nodig kun je een gebruiker blokkeren of een gebruiker offline eenmalig toegang verlenen.

Café of Restaurant

Heb je een cafe of een restaurant waar dagelijks veel personeel naar binnen gaat dan is het XS control systeem de juiste oplossing voor jou. Je kunt met de cloud applicatie alle gebruikers toevoegen en deze op bepaalde dagen en tijdstippen toegang verlenen. Indien nodig kun je een gebruiker blokkeren of een gebruiker offline eenmalig toegang verlenen.

next xs bedrijven
next xs deurkruk

Instellingen

Heb je een klein bedrijf of winkel waar dagelijks veel personeel naar binnen gaat dan is het XS control systeem de juiste oplossing voor jou. Je kunt met de cloud applicatie alle gebruikers toevoegen en deze op bepaalde dagen en tijdstippen toegang verlenen. Indien nodig kun je een gebruiker blokkeren of een gebruiker offline eenmalig toegang verlenen.

Hoe werkt NEXT XS?

Heb jij nog geen elektrisch slot op je toegangsdeur, binnendeur of verbindingdeur?

Onze elektronische deurkruk en het elektronische deurbeslag kunnen in vrijwel alle in de handel verkrijgbare deuren worden geïnstalleerd. In combinatie met onze XS Keychain kun je je deur openen.

Heb jij al een werkend elektrisch slot op je toegangsdeur, binnendeur of verbindingdeur?

Je hebt dan alleen de XS Microcontroller nodig. Deze zorgt ervoor dat je in combinatie met onze XS Keychain je deur kunt openen.

next xs control

NEXT XS -Control

XS Control is een cloud toegangscontrole beheerplatform dat smartphones verandert in veilige, slimme sleutels. Het is van toepassing op bijna alle facilitaire gevallen en past in elk organizatie zonder de bedrijfslogica te verstoren.

​Binnen je eigen omgeving kan je meerdere gebouwen, medewerkers en bezoekers beheren en controleren!

Bekijk deze video om NEXT XS in actie te zien!

Bestel nu uw NEXT XS en maak uw bedrijf sleutel vrij!

Unlocked B.V. is een officiële installatiepartner van NEXT XS

XS-Handle

NEXT XS-handle

Of het nu gaat om binnendeuren, verdiepings deuren of verbindings deuren – de NEXT XS elektronische deurkruk en het elektronische deurbeslag kunnen in vrijwel alle in de handel verkrijgbare deuren worden geïnstalleerd en regelt de toegang elektronisch tot de deuren.

XS-cylinder

NEXT XS-cylinder

De NEXT XS elektronische sluitcilinders vervangen bestaande mechanische sluitcilinders. Ze kunnen ingebouwd worden bij grote gebouwen zoals kantoorgebouwen en industrieel complexen en kleinere gebouwen zoals huisartspraktijken of privéwoningen.

XS-reader

NEXT XS-reader

De NEXT XS elektronische wandlezers kunnen worden gebruikt om elektrische deuropeners, liften of elektrische deur- en poort aandrijvingen te activeren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Interesse in NEXT XS?

Vul uw naam, email en telefoon nummer in en dan nemen wij contact met u op.

    js_loader
    Google-Beoordeling
    js_loader

    Bent u buitengesloten, is er ingebroken of wilt u narigheid voorkomen?

    Bel dan direct met Unlocked